//Perfection


HIS ONLY FOR MY HEART --> FIZI
Wednesday, 28 December 2011 | 12:09 | 0 comments
seperti yang diketahui ramai , fizi buat hal , CURANG . tapi ,  akhirnya fizi kembali pada ada balik . firstly , memang ada benci . tapi ada tak benci diri dia , cuma benci perangai dia . 

kayy , tadi, fizi tiba tiba text ada, dye tanye khbar ada macm mane, sihat ke tak? jawabnye mmg ada tak sihat lah, tidur tak cukup, teringat kat dye je, then dye ckp lagi dye mintak maaf kat ada semua yang dye buat tu. , dye MENYESAL giler katenye.. n then dye ckp lgi dye syangkan ada lg, dye tak boleh hidup tnpe ada. SAYANG? BETOL KE NI? JNGAN TIPU ADA LG OKEY??
n dye ckp dye nak beruibah, dye nak jadi yang terbaik untuk ada. dye tak nak ada tinggalkan dye lagi, , hm, so ada dengan hati yang HAPPY terima je lah dye. lgpun ada da terlampau sayang dekat dye. nak buat macam mane kan?? 


SAYANG, I LEBIU SO MUCH MUCH MUCH MUCH DARLING, 
jngan main main peempuan lgi okay? i harap kenyataan yang you nak berubah tu betol, after this, kite dah nak PMR, kite boleh keluar study same2 kan? boleh lepaskan rindu sekali, 
i rindu you nih wahai MUHAMMAD ZUL AFIZI, sekolah dah nak bukak ni? bile kite nak meets ye,  i rase nak je PUT MY LIPS ON YOUR LIPS, nak HUG you puas2.. lepaskan rindu sekali, lepas ni i tak nak perempuan lain melekat dekat you n sentuh2 you, HARAM okay, hnye i WIFE you je boleh, mueheheheh,


okay. for AIEN MALA, tengs sessangat wahai kakakku. ada mintak dye kedit dalam ASK A TOPAP tdi 2 ringgt, kalau tak tak boleh lah ada nak texting fizi n kalau tak de KAK AIN nih, mesti ada tak bersatu blik dengan fizi, akak! tengs sesangat ye. love you!!


hari nih memg ada akan starting new life ngan my husband ada blik okay, jngan jelous tau. terima kseh kepada yang menyokong, mmuahh !!! 


Older Post | Newer Post