//Perfection


tahun baru azam baru :)
Saturday, 31 December 2011 | 07:46 | 0 comments
kay guys, HAPPY NEW YEAR.  !!! 
maseng maseng mesti da ade azam baru kan?? lagi lagi sape yang candidates PMR tahun depan, azam korang yang utama mesti nak jadi pelajar yang cemerlang kan?? haha, tapi ada tak okay. azam ada is want to be a best daughter for my mom ROZITA BINTI YUSOFF,
ada harap ada boleh, ada nak happykan mama bila startnye 2012 ni, and ada harap mama bahagia dengan kekasih pilihan dye. kakak pun turut gembira mama.


okey, sekolah nak dekat, ada satu pun tak beli lagi, ntah bile nak beli, mama belum gaju, nak tunggu duit dari abah?? jantan tu kedekut punye orang, tak boleh mintak duet langsung, 
then dye tu langsung tak dengar cerita, agak2 nye da mati kot, AUSTAGHFIRUALLAHHALAZIM, JAHAT NYE MULUT ADA NI, huhu


okay to my best friend ever NOOR FARRAH AIN BINTI ALIMAN, hope kau bahagia pada tahun depan, 2011 ni bnyak giler kau punye kisah duka kan? hope kau dapat kebahagiaan yang kau nak. tahun ni kite main duit kutu kan?? senang ah nak beli macam2 kan??hahah

tak lupa juga kepada teman2 ada yang lain, NUR KHALEEDA, ADAWIAH ALIAS, NUR SHUHAIDAH, AIN HAMID, ZARITH SOFIA, MIERA NIZAM, and PUTERY SYAMIMI, buat lah azam yang terbaik okay?? ada rindu korang, rindu nak lepak semua dengan korang. :)




okey, HAPPY NEW YEAR!! ada happy sngat yg ada ni dah besar, tpi badan still kechik lagi :) hehehe, penat ada menaip, kay bye :)

Older Post | Newer Post