//Perfection


i year dahhh :)
Saturday, 11 February 2012 | 00:53 | 0 comments
ohh my, tak sangkeda satu tahun cople dengan MUHD ZUL AFIZI. sungguh tak sangka ouh, btw,da plan macam2 nak sambut dekat sini la,situ lah, last last takjadi. heish, memng membosankan anniversary kiteorng ni,

kay,malam tu dye text ite, dye tnye nak sambut anniversary tak?? hehe,of course ah nak kn, dye cakap 18 niturun sunway sambut birtday dye n anniversarry kiteorg yang da lepastu.:(  hm, takkisah lah,asalkan dapat jugak sambut.. hehe,sungguh tak sabar.dye ckap dye ade suprise untukkite:) alalalalal,ape benda la tu kan. hehe,kite pun ade suprise untuk awak,kan birthday awak nak dekat,awak tunggu tau syang suprise tu. :D

okey lah,malas nak cerita pasal benda lain lagi,penat sangat sangat ni, nak tidur.kay bai.

Older Post